ervaar samen een bijzondere en unieke beleving

tijdens de openingsdans vip dag! 

Worden jullie graag in de watten gelegd en willen jullie voor prachtige herinnering creëren voorafgaand aan jullie bruiloft?  

Dan is deze VIP DAG de uitkomst om jullie exclusieve openingsdans, samen met mij als jullie professioneel danscoach, aan te leren!

Jullie beleven een compleet verzorgde dag in het trendy 4-sterren Boutique Hotel de Leijhof waarbij het aan niets zal ontbreken.

Ik vertaal al jullie wensen in een fantastische openingsdans. Ik pas snelheid en het niveau aan op elk bruidspaar en creëer zo een unieke choreografie waar jullie je prettig bij voelen. Geen danservaring? Niet gevreesd. Ik stel jullie op het gemak en kan schakelen op alle dansniveaus.

  • Jullie willen een exclusieve openingsdans op jullie bruiloft maar hebben het idee dat dansen (mogelijk door verschil in  ervaring) moeilijk is.
  • Jullie willen impact maken op alle gasten maar weten niet hoe zelf een choreografie in elkaar moeten zetten.
  • Jullie agenda’s laten het niet toe om maanden achter elkaar lessen te nemen verdeeld over verschillende momenten.
Lift in openingsdans
  • Met een professionele danslerares aan de slag die echt weet waar jullie mogelijkheden liggen en jullie met een goed gevoel de dansvloer op stuurt.
  • 1 dag volledige focus en aandacht in een prachtige luxe omgeving zodat het aanleren van de openingsdans echt een unieke beleving zal zijn.
  • Een prachtige openingsdans leren met een passende choreografie zodat jullie echt met iets moois/gaafs voor de dag kunnen komen.

Wat mogen jullie allemaal verwachten van de exclusieve openingsdans VIP Dag?

 

     Eerst even kennismaken..

Allereerst plannen we voorafgaand aan de VIP DAG een vrijblijvende videocall in om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard vertel ik jullie graag over mijn werkwijze en aanpak, maar nog meer ben ik benieuwd naar alle specifieke wensen ten aanzien van jullie openingsdans.

   First things first!

Wanneer jullie een klik voelen en mij het vertrouwen geven om aan dit speciale moment van jullie bruiloft invulling te geven, stemmen we samen een passende datum af. Vervolgens ga ik aan de slag met alle voorbereidingen zoals onder andere het laten maken van de muziekmix, details afstemmen met de locatie en het voorbereiden van de complete danschoreografie.

     De VIP DAG

Jullie kiezen niet voor niets voor een VIP DAG dus alles zal tot in de puntjes verzorgd worden. Nadat jullie de auto hebben geparkeerd op het privéterrein van het hotel wacht ik jullie op in de prachtige aankomsthal.

De gehele VIP DAG hebben we van 09.00 tot 15.00/15.30 uur een fijne zaal volledig privé beschikbaar. Bij binnenkomst staat er thee, koffie (of liever een heerlijke latte of cappuccino?) en mineraalwater voor jullie klaar, met uiteraard iets lekkers. Na de aankomst gaan we rustig aan de slag met het aanleren van de 1e danspassen.

Ik bouw jullie exclusieve openingsdans helemaal stap voor stap op. Tussentijds maak ik regelmatig video opnames met uitgebreide uitleg zodat jullie deze mee naar huis kunnen nemen. Naar mate de ochtend vordert zal de choreografie steeds meer vorm krijgen. Natuurlijk is er tussendoor ook tijd om even te ontspannen in de sfeervolle Coffee Lounge onder het genot van een hapje en drankje.

Aan het begin van de middag gaan jullie samen genieten van een heerlijke 3-gangen lunch in het inpandige restaurant The George. Chef-Kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen. Fijn om samen even ontspannen. Het is immers een uitje ter voorbereiding van jullie grote dag!

Na de lunch gaan we ons richten op verdere details van jullie exclusieve openingsdans. We zullen veel dansen op muziek en werken aan de finishing touch. Rond 15.30 uur eindigt jullie VIP DAG en zwaai ik jullie graag mee uit!

   …en HIERNA?

Uiteraard ben ik na deze VIP DAG tot aan jullie bruiloft nog beschikbaar voor vragen. Jullie mogen mij altijd bellen, appen of mailen. 

Ter afsluiting plannen we kort voorafgaand aan de bruiloft nog een extra online coachingscall in. Hierbij kijk ik graag nog even om de laatste puntjes op de “I” te zetten zodat jullie vol zelfvertrouwen de dansvloer op gaan. 

aanvulling op je bruiloft!

" Simone heeft voor ons een prachtige dans op maat gemaakt. Waarin ze echt kijkt naar wat je als "danskoppel" kan. Na de eerste kennismaking voelde het al meteen als fijn en vertrouwd aan. Mijn vriend ( inmiddels man) had nul danservaring! Maar Simone wist hier iets super tofs voor in elkaar te zetten. We voelde ons fijn, gehoord en veilig bij Simone! We hopen dat Simone nog voor heel veel mensen een mooie openingsdans in elkaar mag zetten. Ze is echt een topper! En een openingsdans is zeker een aanvulling op je bruiloft. Het oefenen er naartoe is zo ontzettend leuk en gezellig! En het is natuurlijk mega gaaf om je gasten extra te verrassen met een toffe openingsdans! Lieve Simone je bent een topper! Dank je wel voor alles!!" 

Fleur & Niels 

hele leuke reacties!

" In een korte tijd heeft Simone ons echt super geholpen. Op het prachtige nummer Perfect Symphonie (wat zeker voor Thom een speciale betekenis heeft) hebben we in 2 lessen een mooie dans in elkaar kunnen zetten. Iedereen stond versteld en we hebben hele leuke reacties gekregen."

Anouk & Thom

perfecte inschatting van ons dansniveau!

" Super! We hebben een maand of 4 voor de bruiloft toch besloten om een openingsdans te doen. En zoals bij veel bruidsparen was het een dingetje voor de man om te dansen en voor mij met mijn jurk. Simone heeft alles perfect aangepast, we hebben regelmatig geappt over de dans en meerdere privé lessen gehad. Het is ook echt een toevoeging dat ze zelf muziek regelt dat speciaal voor ons is gemixt. Toen we nog een kleine wijziging wilde, was het geen probleem. Ze schat perfect in wat voor ons niveau haalbaar is en ik en mijn man voelde ons totaal niet ongemakkelijk bij haar. Toen we de dans deden kregen we enorm veel lof van iedereen. Veel mensen gaven aan dat je kunt zien dat we les hebben gehad en we hebben het echt leuk gehad. Zelfs na de bruiloft hebben we de dans nog wel eens gedaan ;-). Ik zou iedereen haar aanraden!"

Kelly & Thijs

een fijne docente!

" Door de video's en de begeleiding van Simone hebben we een prachtige openingsdans kunnen laten zien aan onze bruiloftsgasten. Het was geweldig! En we hebben enorm genoten van het proces daaraan voorafgaand. Lekker samen dansen! Simone is een ontzettend fijne docente. Ze geeft opbouwende feedback en legt de danspassen heel duidelijk uit. We zijn enorm te spreken over Simone en "Mooiste Dans". We raden het een ieder aan om op deze manier een mooie openingsdans in te studeren. Als je twijfelt, go for it! Je krijgt geen spijt!"

Arjan & Annemieke

simone snapte direct onze wensen!

"Simone super bedankt! Vanaf het begin is het contact heel erg fijn en makkelijk geweest. Snapte direct onze wensen en heeft het ons op een fijne manier geleerd. Zonder ooit eerder dansles te hebben gevolgd hebben wij een toffe dans weg kunnen zetten op onze bruiloft!"

Anouk & Tim

beste uit ons naar boven gehaald!

"Wij hebben drie fantastische danslessen bij Simone gevolgd! Simone denkt met je mee en haalt het beste uit je. De dans was helemaal op ons aangepast en dat deed ze met veel plezier! Ook de muziekmix werd gemaakt voor ons, dat was super!
Het resultaat; een fantastische openingsdans voor onze gasten. Ze vonden het allemaal geweldig! Wat hebben wij genoten! Wij raden Mooiste Dans zéker aan iedereen aan!"

Sanja & Eric

Trouwen in Brabant Openingsdans
Trouwen in Brabant Openingsdans