een openingsdans op maat,

samen maken we er een unieke beleving van!

Hoe leuk zou het zijn om van jullie openingsdans een onvergetelijk uniek moment te maken?

Wanneer jullie kiezen voor een openingsdans op maat gaan we samen aan de slag en vertaal ik jullie wensen in een fantastische dans.

Geen danservaring? Niet gevreesd. Ik stel jullie op het gemak en kan schakelen op alle dansniveaus. Ik pas snelheid en het niveau aan op elk bruidspaar en creëer zo een unieke choreografie waar jullie je prettig bij voelen.

Openingsdans op maat bruidspaar op de opening van bruiloft. Bruidegom tilt bruid op met confetti erom heen.

Openingsdans herkennen jullie dit?

  • Jullie willen een openingsdans op jullie bruiloft maar hebben het idee dat dansen (mogelijk door verschil in ervaring) moeilijk is.
  •  Jullie willen impact maken op jullie gasten maar weten niet hoe jullie zelf een choreografie in elkaar moeten zetten.
  •  Jullie voorafgaand graag willen weten waar jullie aan toe zijn, maar er geen transparant beeld is van het aanbod, aantal te verwachtte lessen en het tarief.

  • Met een professionele danslerares aan de slag die echt weet waar jullie mogelijkheden liggen en jullie met een goed gevoel de dansvloer op stuurt.
  • Een unieke openingsdans leren met een passende choreografie zodat jullie echt met iets moois/gaafs voor de dag kunnen komen.
  • Niet een oneindig aantal lessen volgen, maar duidelijkheid voorafgaand weten waar jullie aan toe zijn.

 

Door middel van mijn jarenlange ervaring heb ik met veel koppels mogen samenwerken en ongeacht aanwezige danservaring (of juist niet) stonden de bruiloftsgasten altijd versteld.

Voordat wij samen de dansvloer op gaan plan ik altijd (geheel vrijblijvend) een videocall van ca. 30 minuten in om elkaar wat beter te leren kennen.  Ik ben daarin erg benieuwd naar wie jullie zijn en we bespreken jullie eerste ideeën en wensen voor jullie openingsdans op maat.  Uiteraard vul ik deze graag aan en vertel ik jullie meer wat er allemaal mogelijk is binnen het aanbod van Mooiste Dans.

Wanneer jullie mij een “GO” hebben gegeven dan ga ik voor jullie aan de slag. Een muziek producer creëert een  op maat gemaakte professionele muziekmix en uiteraard bereid ik voorafgaand aan jullie 1e privéles de choreografie voor. Zo kunnen we vloeiend van start met het aanleren van jullie unieke openingsdans.

Tijdens de privélessen vind ik het belangrijk samen veel plezier te maken. Op deze manier leren de meeste paren snel en ontspannen hun openingsdans. Na elke les krijgen jullie een video mee naar huis zodat het oefenen (met dit steuntje in de rug) lekker door kan gaan.

Op jullie bruiloft kunnen jullie dan ook echt genieten van elkaar, de dans en zullen alle gasten helemaal verrast zijn!!

aanvulling op je bruiloft!

" Simone heeft voor ons een prachtige dans op maat gemaakt. Waarin ze echt kijkt naar wat je als "danskoppel" kan. Na de eerste kennismaking voelde het al meteen als fijn en vertrouwd aan. Mijn vriend ( inmiddels man) had nul danservaring! Maar Simone wist hier iets super tofs voor in elkaar te zetten. We voelde ons fijn, gehoord en veilig bij Simone! We hopen dat Simone nog voor heel veel mensen een mooie openingsdans in elkaar mag zetten. Ze is echt een topper! En een openingsdans is zeker een aanvulling op je bruiloft. Het oefenen er naartoe is zo ontzettend leuk en gezellig! En het is natuurlijk mega gaaf om je gasten extra te verrassen met een toffe openingsdans! Lieve Simone je bent een topper! Dank je wel voor alles!!" 

Fleur & Niels 

hele leuke reacties!

" In een korte tijd heeft Simone ons echt super geholpen. Op het prachtige nummer Perfect Symphonie (wat zeker voor Thom een speciale betekenis heeft) hebben we in 2 lessen een mooie dans in elkaar kunnen zetten. Iedereen stond versteld en we hebben hele leuke reacties gekregen."

Anouk & Thom

perfecte inschatting van ons dansniveau!

" Super! We hebben een maand of 4 voor de bruiloft toch besloten om een openingsdans te doen. En zoals bij veel bruidsparen was het een dingetje voor de man om te dansen en voor mij met mijn jurk. Simone heeft alles perfect aangepast, we hebben regelmatig geappt over de dans en meerdere privé lessen gehad. Het is ook echt een toevoeging dat ze zelf muziek regelt dat speciaal voor ons is gemixt. Toen we nog een kleine wijziging wilde, was het geen probleem. Ze schat perfect in wat voor ons niveau haalbaar is en ik en mijn man voelde ons totaal niet ongemakkelijk bij haar. Toen we de dans deden kregen we enorm veel lof van iedereen. Veel mensen gaven aan dat je kunt zien dat we les hebben gehad en we hebben het echt leuk gehad. Zelfs na de bruiloft hebben we de dans nog wel eens gedaan ;-). Ik zou iedereen haar aanraden!"

Kelly & Thijs

een fijne docente!

" Door de video's en de begeleiding van Simone hebben we een prachtige openingsdans kunnen laten zien aan onze bruiloftsgasten. Het was geweldig! En we hebben enorm genoten van het proces daaraan voorafgaand. Lekker samen dansen! Simone is een ontzettend fijne docente. Ze geeft opbouwende feedback en legt de danspassen heel duidelijk uit. We zijn enorm te spreken over Simone en "Mooiste Dans". We raden het een ieder aan om op deze manier een mooie openingsdans in te studeren. Als je twijfelt, go for it! Je krijgt geen spijt!"

Arjan & Annemieke

simone snapte direct onze wensen!

"Simone super bedankt! Vanaf het begin is het contact heel erg fijn en makkelijk geweest. Snapte direct onze wensen en heeft het ons op een fijne manier geleerd. Zonder ooit eerder dansles te hebben gevolgd hebben wij een toffe dans weg kunnen zetten op onze bruiloft!"

Anouk & Tim

beste uit ons naar boven gehaald!

"Wij hebben drie fantastische danslessen bij Simone gevolgd! Simone denkt met je mee en haalt het beste uit je. De dans was helemaal op ons aangepast en dat deed ze met veel plezier! Ook de muziekmix werd gemaakt voor ons, dat was super!
Het resultaat; een fantastische openingsdans voor onze gasten. Ze vonden het allemaal geweldig! Wat hebben wij genoten! Wij raden Mooiste Dans zéker aan iedereen aan!"

Sanja & Eric

Trouwen in Brabant Openingsdans
Trouwen in Brabant Openingsdans