een openingsdans op maat,

samen maken we er een unieke beleving van!

Hoe leuk zou het zijn om van jullie openingsdans een onvergetelijk uniek moment te maken?

Wanneer jullie kiezen voor een openingsdans op maat gaan we samen aan de slag en vertaal ik jullie wensen in een fantastische dans.

Geen danservaring? Niet gevreesd. Ik stel jullie op het gemak en kan schakelen op alle dansniveaus. Ik pas snelheid en het niveau aan op elk bruidspaar en creëer zo een unieke choreografie waar jullie je prettig bij voelen.

Openingsdans op maat bruidspaar op de opening van bruiloft. Bruidegom tilt bruid op met confetti erom heen.

Openingsdans herkennen jullie dit?

  • Jullie willen een openingsdans op jullie bruiloft maar hebben het idee dat dansen (mogelijk door verschil in ervaring) moeilijk is.
  •  Jullie willen impact maken op jullie gasten maar weten niet hoe jullie zelf een choreografie in elkaar moeten zetten.
  •  Jullie voorafgaand graag willen weten waar jullie aan toe zijn, maar er geen transparant beeld is van het aanbod, aantal te verwachtte lessen en het tarief.

  • Met een professionele danslerares aan de slag die echt weet waar jullie mogelijkheden liggen en jullie met een goed gevoel de dansvloer op stuurt.
  • Een unieke openingsdans leren met een passende choreografie zodat jullie echt met iets moois/gaafs voor de dag kunnen komen.
  • Niet een oneindig aantal lessen volgen, maar duidelijkheid voorafgaand weten waar jullie aan toe zijn.

 

Door middel van mijn jarenlange ervaring heb ik met veel koppels mogen samenwerken en ongeacht aanwezige danservaring (of juist niet) stonden de bruiloftsgasten altijd versteld.

Voordat wij samen de dansvloer op gaan plan ik altijd (geheel vrijblijvend) een videocall van ca. 30 minuten in om elkaar wat beter te leren kennen.  Ik ben daarin erg benieuwd naar wie jullie zijn en we bespreken jullie eerste ideeën en wensen voor jullie openingsdans op maat.  Uiteraard vul ik deze graag aan en vertel ik jullie meer wat er allemaal mogelijk is binnen het aanbod van Mooiste Dans.

Wanneer jullie mij een “GO” hebben gegeven dan ga ik voor jullie aan de slag. Een muziek producer creëert een  op maat gemaakte professionele muziekmix en uiteraard bereid ik voorafgaand aan jullie 1e privéles de choreografie voor. Zo kunnen we vloeiend van start met het aanleren van jullie unieke openingsdans.

Tijdens de privélessen vind ik het belangrijk samen veel plezier te maken. Op deze manier leren de meeste paren snel en ontspannen hun openingsdans. Na elke les krijgen jullie een video mee naar huis zodat het oefenen (met dit steuntje in de rug) lekker door kan gaan.

Op jullie bruiloft kunnen jullie dan ook echt genieten van elkaar, de dans en zullen alle gasten helemaal verrast zijn!!

 

"Simone is een heel fijn persoon en geeft hele goede begeleiding! Zelfs iemand die niet kan en wil dansen heeft ze enthousiast en zelfverzekerd gekregen 😉 We hebben een geweldige openingsdans neergezet en al onze vrienden en familie verrast!"

Anouk

 "Even een enthousiast berichtje van ons om je te laten weten dat we vol enthousiasme begonnen zijn en er plezier in hebben. Je uitleg en video’s zijn helder en prettig! We overwegen zelfs of we hierna nog iets in danstrant samen willen doen.."

Ilonka en Maarten

 "Simone heeft ons echt heel goed geholpen met onze openingsdans. Mijn vriend was geen echte danser, maar met de 1op1 lessen heeft ze ons alle aandacht gegeven en super geholpen. Nogmaals bedankt, we vonden het heel leuk om dit te met jou te doen. Onze gasten waren erg enthousiast."

S & D

"De opbouw van de cursus was voor ons heel erg duidelijk. Zelfs zonder echte danservaring was het makkelijk om de lessen te volgen."

Annemarie & Bas

Trouwen in Brabant Openingsdans