openingsdans online. leer effectief en comfortabel een openingsdans vanuit eigen omgeving, in jullie eigen tijd en dat tegen een zeer scherp tarief.

 

JULLIE ZIJN. . .

√ … op zoek naar een leuke openingsdans online maar hebben niet de inspiratie en kennis om deze zelfstandig in elkaar te zetten.

√ … niet makkelijk in staat om vanwege jullie drukke agenda’s samen op locatie les te nemen.

√ … een koppel dat het lastig vindt om te presteren onder “druk” (het goed moeten doen op uur en tijd).

√ … bereid om een investering te doen, maar willen niet de hoofdprijs betalen

√ … een openingsdans online leren en geholpen worden door iemand met kennis en expertise zodat jullie goed voor de dag komen op jullie feest.

√ … in eigen tijd een openingsdans leren en zo vaak en wanneer jullie maar willen. Jullie krijgen namelijk toegang tot de cursus vanaf de dag van aankoop tot de dag na jullie bruiloft!

√ … een openingsdans online leren door comfortabel vanuit jullie eigen omgeving aan de slag gaan en niet in bijzondere bochten wringen om avonden te oefenen op een externe locatie.

√ … naast al mijn tips in de video’s ook persoonlijke coaching op maat ontvangen.

Dan is deze  openingsdans online cursus perfect voor jullie!!

Openingsdans online

Willen jullie ook een gratis openingsdans online proefles ontvangen van één van de lesmodules?
Vraag deze dan hier aan en ontvang hem in jullie mailbox!

Gratis Proefles?

9 + 1 =

  Openingsdans online leren en direct aan de slag?

  Vanuit eigen ervaring weet ik dat het voorbereiden van een bruiloft veel tijd kost. Jullie moeten denken aan alle kleine details en veel beslissingen maken. Vanuit mijn expertise als danslerares heb ik dan ook alvast een selectie voor jullie gemaakt van de meest populaire klassiekers tot moderne openingsdansnummers zodat jullie daar gemakkelijk een keuze uit kunnen maken.

  Ik leer jullie in deze cursus o.a. de kenmerken van een goede (maar toch ontspannen) danshouding, de basispassen, verschillende basisfiguren, diverse draaien en hoe jullie de maat van de muziek kunnen horen. Hoe met zelfvertrouwen de dans te openen en met een prachtig finalemoment te eindigen.

  Daarbij gaan we aan de slag met enkele gave dips en lifts die jullie gasten zullen verbazen en niet onbelangrijk een paar mooie lijnen zodat ook de fotograaf deze voor eeuwig kan vastleggen.

  Elk muzieknummer is tot de perfecte lengte voor jullie gelegenheid gemonteerd. De gehele dans is van het begin tot het eind gechoreografeerd met uiteraard een stapsgewijze uitleg van elke beweging.

  Gedurende de cursus maken we daarbij ook 2x een afspraak voor een 1 op 1 videoles zodat ik jullie persoonlijk kan coachen we samen alle puntjes op de ‘i’ gaan zetten.

   

   

  Welke openingsdans online cursus past bij jullie? Bekijk hieronder het aanbod van alle openingsdansen op de Mooiste muziek voor jullie bruiloft.

  Hebben jullie extra hulp nodig dan ben ik er graag voor jullie tijdens een kennismakingsgesprek. Of is er meer behoefte aan een Gratis proefles? Natuurlijk kan dat allemaal. Samen creëren we het beste resultaat voor deze bijzondere openingsdans op jullie prachtige bruiloft.

   

  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus. Calum Scott, Leona Lewis - You Are The Reason
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Guus Meeuwis - Jij Bent De Liefde
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Haley Reinhart - Can't Help Falling in Love
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Daniela Andrade - La Vie En Rose
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Lukas Graham - Love Someone
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Suzan & Freek - Weg van Jou
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Tim Dawn - To Love Somebody
  Mooiste Dans Promo Openingsdans cursus Xerxes - Zelfs Je Naam Is Mooi
  Trouwen in Brabant Openingsdans