online een openingsdans oefenen?

ik overtuig jullie met een gratis proefles!

Openingsdans gratis proefles om te oefenen

Vraag deze dan hier aan en ontvang hem in jullie mailbox!

Ontvang jullie gratis proefles direct per e-mail.

Waarom online een openingsdans leren?

Hebben jullie drukke agenda’s en niet de tijd om vele avonden op een dansschool te oefenen? Of wellicht kinderen en maakt dit het lastig om veel van huis te zijn voor het aanleren van jullie openingsdans? Presteren op tijd en minuut lastig? Dan is het online volgen van deze openingsdanscursus echt iets voor jullie.

Een uniek concept waar vele bruidsparen al een prachtig eindresultaat mee hebben geboekt.

Laat jullie overtuigen door een gratis proefles!

Lift openingsdans
Lift openingsdans

Uit welke nummers kunnen we kiezen?

Ik bied jullie de keuze uit 8 verschillende dansen. Allemaal met een makkelijk aan te leren choreografie en bijhorende gave lifts en dips. Van swingende Nederlandse liedjes tot romantische internationale nummers. Voor ieder wat wils. Bekijk hier het complete aanbod.

Hoe ziet de proefles van de online openingsdanscursus er uit?

Jullie ontvangen na het aanvragen van een gratis proefles een lesmodule van de cursus.  Indien wenselijk kan dit zelfs al een lesmodule zijn van een specifieke dans uit het cursusaanbod.  Zo krijgen jullie een indruk hoe ik de lesstof uitleg per dansfiguur.

Het is uiteraard een klein onderdeel van de gehele online openingsdanscursus.

Meer weten?: Klik dan op onderstaande knop ” Voorbeeld Cursus”. Zo krijgen jullie een beeld hoe de cursus verder in elkaar steekt.

Het gezicht achter Mooiste Dans. Stapelgek op het maken van mooie, romantische, te gekke en ontroerende openingsdansen geschikt voor alle niveaus. Van 2 linkervoeten tot een aardige swing in de heupen?

Mijn ervaring leert dat iedereen, met de juiste focus en aandacht, een openingsdans kan leren. Met passie help ik aanstaande bruidsparen iets moois neer te zetten zonder al te veel poespas. Jullie trouwdag staat immers in het teken van genieten en is stress om die te moeilijke danschoreografie echt een NO GO….!

Openingsdans leren met mooiste dans

aanvulling op je bruiloft!

" Simone heeft voor ons een prachtige dans op maat gemaakt. Waarin ze echt kijkt naar wat je als "danskoppel" kan. Na de eerste kennismaking voelde het al meteen als fijn en vertrouwd aan. Mijn vriend ( inmiddels man) had nul danservaring! Maar Simone wist hier iets super tofs voor in elkaar te zetten. We voelde ons fijn, gehoord en veilig bij Simone! We hopen dat Simone nog voor heel veel mensen een mooie openingsdans in elkaar mag zetten. Ze is echt een topper! En een openingsdans is zeker een aanvulling op je bruiloft. Het oefenen er naartoe is zo ontzettend leuk en gezellig! En het is natuurlijk mega gaaf om je gasten extra te verrassen met een toffe openingsdans! Lieve Simone je bent een topper! Dank je wel voor alles!!" 

Fleur & Niels 

hele leuke reacties!

" In een korte tijd heeft Simone ons echt super geholpen. Op het prachtige nummer Perfect Symphonie (wat zeker voor Thom een speciale betekenis heeft) hebben we in 2 lessen een mooie dans in elkaar kunnen zetten. Iedereen stond versteld en we hebben hele leuke reacties gekregen."

Anouk & Thom

perfecte inschatting van ons dansniveau!

" Super! We hebben een maand of 4 voor de bruiloft toch besloten om een openingsdans te doen. En zoals bij veel bruidsparen was het een dingetje voor de man om te dansen en voor mij met mijn jurk. Simone heeft alles perfect aangepast, we hebben regelmatig geappt over de dans en meerdere privé lessen gehad. Het is ook echt een toevoeging dat ze zelf muziek regelt dat speciaal voor ons is gemixt. Toen we nog een kleine wijziging wilde, was het geen probleem. Ze schat perfect in wat voor ons niveau haalbaar is en ik en mijn man voelde ons totaal niet ongemakkelijk bij haar. Toen we de dans deden kregen we enorm veel lof van iedereen. Veel mensen gaven aan dat je kunt zien dat we les hebben gehad en we hebben het echt leuk gehad. Zelfs na de bruiloft hebben we de dans nog wel eens gedaan ;-). Ik zou iedereen haar aanraden!"

Kelly & Thijs

een fijne docente!

" Door de video's en de begeleiding van Simone hebben we een prachtige openingsdans kunnen laten zien aan onze bruiloftsgasten. Het was geweldig! En we hebben enorm genoten van het proces daaraan voorafgaand. Lekker samen dansen! Simone is een ontzettend fijne docente. Ze geeft opbouwende feedback en legt de danspassen heel duidelijk uit. We zijn enorm te spreken over Simone en "Mooiste Dans". We raden het een ieder aan om op deze manier een mooie openingsdans in te studeren. Als je twijfelt, go for it! Je krijgt geen spijt!"

Arjan & Annemieke

simone snapte direct onze wensen!

"Simone super bedankt! Vanaf het begin is het contact heel erg fijn en makkelijk geweest. Snapte direct onze wensen en heeft het ons op een fijne manier geleerd. Zonder ooit eerder dansles te hebben gevolgd hebben wij een toffe dans weg kunnen zetten op onze bruiloft!"

Anouk & Tim

beste uit ons naar boven gehaald!

"Wij hebben drie fantastische danslessen bij Simone gevolgd! Simone denkt met je mee en haalt het beste uit je. De dans was helemaal op ons aangepast en dat deed ze met veel plezier! Ook de muziekmix werd gemaakt voor ons, dat was super!
Het resultaat; een fantastische openingsdans voor onze gasten. Ze vonden het allemaal geweldig! Wat hebben wij genoten! Wij raden Mooiste Dans zéker aan iedereen aan!"

Sanja & Eric

Trouwen in Brabant Openingsdans
Trouwen in Brabant Openingsdans