online een openingsdans oefenen?

ik overtuig jullie met een gratis proefles!

Waarom online een openingsdans leren?

Hebben jullie drukke agenda’s en niet de tijd om vele avonden op een dansschool te oefenen? Of wellicht kinderen en maakt dit het lastig om veel van huis te zijn voor het aanleren van jullie openingsdans? Presteren op tijd en minuut lastig? Dan is het online volgen van deze openingsdanscursus echt iets voor jullie.

Een uniek concept waar vele bruidsparen al een prachtig eindresultaat mee hebben geboekt.

Laat jullie overtuigen door een gratis proefles!

Uit welke nummers kunnen we kiezen?

Ik bied jullie de keuze uit 8 verschillende dansen. Allemaal met een makkelijk aan te leren choreografie en bijhorende gave lifts en dips. Van swingende Nederlandse liedjes tot romantische internationale nummers. Voor ieder wat wils. Bekijk hier het complete aanbod.

Hoe ziet de proefles van de online openingsdanscursus er uit?

Jullie ontvangen na het aanvragen van een gratis proefles een lesmodule van de cursus.  Indien wenselijk kan dit zelfs al een lesmodule zijn van een specifieke dans uit het cursusaanbod.  Zo krijgen jullie een indruk hoe ik de lesstof uitleg per dansfiguur.

Het is uiteraard een klein onderdeel van de gehele online openingsdanscursus.

Wanneer jullie 1e indruk positief is, dan kunnen we vrijblijvend een video-call inplannen waarin ik de complete demo laat zien zodat jullie een beeld hebben van de gehele dans.

Uiteraard kan ik dan ook nog meer persoonlijke uitleg geven over de opbouw van de cursus. Daarbij lijkt het met leuk jullie beter te leren kennen!  

Openingsdans online

Willen jullie ook een gratis openingsdans online proefles ontvangen van één van de lesmodules?
Vraag deze dan hier aan en ontvang hem in jullie mailbox!

Gratis Proefles?

13 + 1 =

Het gezicht achter Mooiste Dans. Stapelgek op het maken van mooie, romantische, te gekke en ontroerende openingsdansen geschikt voor alle niveaus. Van 2 linkervoeten tot een aardige swing in de heupen?

Mijn ervaring leert dat iedereen, met de juiste focus en aandacht, een openingsdans kan leren. Met passie help ik aanstaande bruidsparen iets moois neer te zetten zonder al te veel poespas. Jullie trouwdag staat immers in het teken van genieten en is stress om die te moeilijke danschoreografie echt een NO GO….!

Openingsdans leren met mooiste dans

 

"Simone is een heel fijn persoon en geeft hele goede begeleiding! Zelfs iemand die niet kan en wil dansen heeft ze enthousiast en zelfverzekerd gekregen 😉 We hebben een geweldige openingsdans neergezet en al onze vrienden en familie verrast!"

Anouk

 "Even een enthousiast berichtje van ons om je te laten weten dat we vol enthousiasme begonnen zijn en er plezier in hebben. Je uitleg en video’s zijn helder en prettig! We overwegen zelfs of we hierna nog iets in danstrant samen willen doen.."

Ilonka en Maarten

 "Simone heeft ons echt heel goed geholpen met onze openingsdans. Mijn vriend was geen echte danser, maar met de 1op1 lessen heeft ze ons alle aandacht gegeven en super geholpen. Nogmaals bedankt, we vonden het heel leuk om dit te met jou te doen. Onze gasten waren erg enthousiast."

S & D

"De opbouw van de cursus was voor ons heel erg duidelijk. Zelfs zonder echte danservaring was het makkelijk om de lessen te volgen."

Annemarie & Bas

Trouwen in Brabant Openingsdans