Zoveel mensen, zoveel vragen. Onderstaand een overzicht van veel gestelde vragen. Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op!

Hoe lang kunnen wij gebruik maken van het online cursusmateriaal voor de openingsdans?

De cursus is te gebruiken van het moment van aanschaf tot de dag na jullie bruiloft.  Na aanschaf van de cursus beschikken jullie over een persoonlijke ledenomgeving waar jullie 24/7 toegang tot alle modules met video’s hebben. 

Kunnen we onze online cursus ook op de tablet of smartphone volgen?

Op een smartphone of tablet is mogelijk maar geen aanrader. Ik adviseer de cursus via een laptop/PC of TV te volgen. Zo hebben jullie tegelijkertijd goed zicht en kunnen jullie direct de passen en figuren meedansen

Moeten we ook software aanschaffen als wij de online cursus wil volgen?

Nee, jullie hoeven geen aparte software aan te schaffen.

Wat is het beste moment om te beginnen met de online openingsdans cursus?

Mijn advies is om ca. 3 maanden voor jullie bruiloft te starten met de cursus (eerder mag natuurlijk altijd) . Zo hebben jullie rustig de tijd om bijvoorbeeld elke week een module door te nemen en de complete dans onder de knie te krijgen. Oefenen jullie bijv. 2x per week (of hebben jullie al meer danservaring) dan is de cursus zeker in een kortere tijd (denk aan 1 a 2 maanden) goed te doorlopen.

Belangrijke tip! : Probeer geen extra lange tijd tussen de oefemomenten te laten zodat jullie niet vergeten wat jullie al eerder hebben geleerd.

Gaan jullie op korte termijn trouwen?: Neem gerust met mij contact op dan bespreken we samen de mogelijkheden en geef ik jullie oprecht advies.

Hoeveel bewegingsruimte hebben we nodig om de online cursus te volgen?

Iedere ruimte is in principe geschikt. In bijvoorbeeld een woonkamer is vaak prima ruimte te maken door bijvoorbeeld jullie bank en/of tafel aan de kant te schuiven.

De cursus is ook opgenomen in een deel van onze huiskamer (ruimte van ca. 12 m2 oftewel 4 meter bij 3 meter).

Kunnen wij deze online cursus volgen zonder danservaring?

Jazeker! In de cursus neem ik jullie namelijk letterlijk stap-voor-stap aan de hand mee. Alle modules zijn met aandacht gemaakt en zeer geschikt voor beginnende dansers. Het fijne is natuurlijk ook dat jullie elke video meerdere malen kunnen terugkijken. Iets wat ik dan ook zeker kan aanraden.  

Meer ervaring in dansen?
Dan is deze cursus ook zeker voor jullie geschikt. Jullie zullen dan waarschijnlijk wat sneller door de stof heen kunnen gaan.

Is er een mogelijkheid om eerst even kennis te maken?

Vrijblijvend kennismaken is zeker mogelijk. Hebben jullie voorafgaand vragen of vinden jullie het fijn om gewoon even kennis te maken? Neem dan gerust contact op.

We kunnen dan even mailen, bellen of appen, wat jullie prettig vinden. Uiteraard is deze kennismaking geheel kosteloos.

Kunnen we ook een gratis proefles van de online openingsdans cursus bekijken?

Yes, uiteraard! Op de website vinden jullie een formulier waarmee jullie een proefles kosteloos en vrijblijvend kunnen aanvragen. Middels deze proefles krijgen jullie een 1e indruk van de cursus

Wij zijn een man/man | vrouw/vrouw koppel. Kunnen wij de cursus dan ook volgen?

Offcourse! Ik spreek in de cursus constant over de rol van de leider en de volger. Aan jullie dus enkel te bepalen wie welke rol op zich neemt en jullie kunnen aan de slag!

Welke betaalwijze hanteert Mooiste Dans?

Jullie kopen de volledige cursus aan via de website middels iDEAL of Bancontact (voor klanten uit Belgie)

Met iDEAL of Bancontact kunnen jullie vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Jullie betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jullie eigen bank.